Besluitenlijst 17 juli 2007

Openbare besluitenlijst van de vergadering
van burgemeester en wethouders
van Son en Breugel
d.d. 17 juli 2007

BESLUITEN:

Besluitenlijst en openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 10 juli 2007.

2. Aanwijzing toezichthouders.
Het college besluit de in het concept-aanwijzingsbesluit genoemde ambtenaren aan te wijzen als toezichthouder als bedoeld in de artikelen 2c, 7 en 25b van de Wet rampen en zware ongevallen.

Portefeuille J.C.R. Verschelling

1. Junicirculaire - Saldi meerjarenramingen begroting.
Het college neemt kennis van de bijgevoegde junicirculaire (gemeentefonds) en de financiële gevolgen daarvan voor de saldi van de meerjarenbegroting 2008 – 2011 t.o.v. van de eindsaldi van de Bestsessie van 26 juni jl..

Portefeuille J.C.H. Overbeek

1. Verzoek om planschadevergoeding.
1. Het bijgevoegde conceptraadsvoorstel en –besluit, waarin het externe advies van de SAOZ wordt overgenomen, conform vast te stellen;
2. Een hoorzitting te houden waarin het advies van de SAOZ en het conceptraadsbesluit besproken worden;
3. De totale kosten van € 44.797,59.- te boeken ten laste van kostenplaats 6810000 (bestemmingsplannen) en de dekking ten laste van de algemene reserve flexibel deel brengen.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------