Besluitenlijst 8 januari 2013

1. Besluitenlijst en openbare besluitenlijst B&W-vergadering d.d. 21 december 2012.

2. Verlenging Bestuursovereenkomst "Handhaving Omgevingsrecht".

Het college besluit de looptijd van de Bestuursovereenkomst Omgevingsrecht stilzwijgend te verlengen tot 1 januari 2014 of zoveel eerder als het BPO operationeel zal zijn.

3. Commissie-agenda’s januari 2013.

Het college bespreekt de agenda’s van de commissievergaderingen van januari 2013.

4. Benoemen (plaatsvervangend) bestuurslid algemeen bestuur RUD Zuidoost-Brabant.

Het college besluit burgemeester H. Gaillard te benoemen als lid van het algemeen bestuur van de RUD Zuidoost Brabant en wethouder R. Visser te benoemen als plaatsvervangend lid.

Portefeuille: R. Visser

1. Ontwikkeling CMD in Son en Breugel.

Het college:
1. neemt kennis van de concept-notitie Ontwikkeling CMD in Son en Breugel;
2. besluit de concept-notitie ter advies voor te leggen aan de Adviesraad Wmo;
3. besluit de concept-notitie voor reactie voor te leggen aan de potentiële ketenpartners;
4. stelt de in regionaal verband opgestelde notitie Uitwerking Centrum voor Maatschappelijke
    Deelname en Participatie Team vast;
5. met de LEV groep zal worden overlegd over de formatieve en financiële consequenties.   Komt daarna terug in het college.

Portefeuille J.P. Frenken

1. Voordracht kunstwerk geluidswal Sonniuspark

Het college:
1. stemt in met de voordracht van de werkgroep “Kunst in het Sonniuspark” om op de ge-luidswal langs het Sonniuspark het kunstwerk “Oor” van Jeroen Bisscheroux te realise-ren;
2. geeft, nadat het schetsontwerp aan de wijkbewoners is gepresenteerd, opdracht om een definitief ontwerp te maken en geeft opdracht tot uitvoering nadat de omgevingsvergun-ning is verleend;

1. Uitnodiging receptie jeugdprins en -prinses Carnaval C.V. de Dommelsoppers. Staf/12.19611

Hans Gaillard en John Frenken wonen de receptie van jeugdprins Rick en jeugdprinses
Kimberley van C.V. de Dommelsoppers bij.
Datum/tijd: zondag 13 januari 2013, 14:30 uur-17.00 uur
Locatie: Residentiegebouw J.C. Oase