Facturatie

Factuureisen

Financiƫle administratie van de Gemeente Son en Breugel wordt verzorgd door gemeenschappelijke regeling Dienst Dommelvallei.

Dienst Dommelvallei zorgt er graag voor dat facturen correct en binnen de wettelijke betaaltermijn betaald worden. Om dit te realiseren, is het belangrijk dat de factuur alle benodigde gegevens bevat en naar het juiste e-mailadres wordt gestuurd. Alleen dan is het mogelijk om de factuur direct in behandeling te nemen en snel te betalen. Wij vragen onze leveranciers de facturen daarom digitaal aan te leveren.

Informatie digitale facturering

Onderstaand leest u alle informatie waaraan uw factuur moet voldoen voor een correcte en snelle betaling. U kunt ook de flyer lezen. Deze bevat alle informatie overzichtelijk op een rijtje.

Tenaamstelling factuur

Gemeente Son en Breugel
t.a.v. de naam van uw opdrachtgever/contactpersoon bij de gemeente
Raadhuisplein 1
5691 AL Son en Breugel

Formaat aanlevering factuur

Uw factuur, gevolgd door eventuele bijlagen en/of begeleidende brief, in 1 PDF A-bestand aanleveren. Heeft u meerdere facturen? Lever deze per factuur met bijlage(n) in 1 afzonderlijk bestand aan.

Gegevens op uw factuur

Om uw factuur direct in onze administratie op te nemen, vragen we u de routecode en/of opdrachtnummer te vermelden op de factuur. U ontvangt de routecode en/of opdrachtnummer van de opdrachtgever van de Gemeente Son en Breugel.

Wettelijke factuureisen

Uw factuur moet altijd aan de wettelijke factuureisen voldoen. Een overzicht hiervan vindt u op de website van De Belastingdienst. Voldoet de factuur niet aan deze eisen dan neemt Dienst Dommelvallei uw factuur NIET in behandeling en stuurt deze terug.

E-mailadres voor alle digitale facturen

Dienst Dommelvallei heeft 1 e-mailadres voor alle digitale facturen (PDF A-formaat). Stuur uw digitale factuur inclusief bijlage(n) in 1 bestand naar: e-facturen@dienstdommelvallei.nl.

Let op: e-facturen@dienstdommelvallei.nl is alleen voor digitale facturen. Andere correspondentie wordt niet gelezen.

E-facturering

Op dit moment wordt binnen Dienst Dommelvallei hard gewerkt om e-facturering mogelijk te maken. Wilt u facturen via e-facturering (xml-formaat) aanleveren? Neem dan eerst contact op met fa@dienstdommelvallei.nl.

Vragen

Heeft u vragen over de factuureisen of de verwerking van uw factuur? Stel ze gerust, wij helpen u graag. Neem contact op met een medewerker van de financiĆ«le administratie van Dienst Dommelvallei. Dit kan per e-mail fa@dienstdommelvallei.nl of op telefoonnummer (088) 163 10 75.