25 april bijeenkomst in De Bongerd: Samen isoleren en zonnepanelen aanschaffen

Dit artikel is gearchiveerd op 26-04-2019.

Bewoners in Breugel die interesse hebben om hun huis te isoleren of zonnepanelen willen, zijn op 25 april om 19.30 uur welkom in de Bongerd, Asteroïdenlaan 2. Buurtteam Molenwiek presenteert dan het aanbod voor isolatie en zonnepanelen dat zij voor de buurt vormgegeven hebben. Door dit samen te doen is het voordeliger en makkelijker.

Buurtbewoners Toon van Kaathoven, Pascal Mankgraaf, René van Elst en Cor Coensen zijn voor alle buren aan de slag met een mooi aanbod voor isolatie en zonnepanelen. Zij vergelijken hiervoor verschillende offertes van leveranciers uit de regio. Tijdens de bijeenkomst presenteren zij het aanbod en vertellen over de selectie. Zij volgen hiermee het voorbeeld van het buurtteam in de Gentiaan.

Aanmelden

Bewoners die willen komen kunnen zich aanmelden via de activiteit “Zonnepanelen en isolatie, collectief regelen” in de buurkracht-app. Deze is gratis te downloaden in de store (zoek op buurkracht). Klik op “Ik doe mee” om u aan te melden. Op de bijeenkomst kunnen bewoners meteen vrijblijvend een offerte aanvragen.

Buurkracht is samen energie besparen

Buurkracht is kosteloos, onafhankelijk en niet-commercieel. Buurkracht gelooft dat energie besparen makkelijker, voordeliger en leuker is als je het met de buren doet. Meer informatie vindt u op www.buurkracht.nl.