Aankondiging Van Het Commissariaat Voor De Media

Dit artikel is gearchiveerd op 19-08-2019.

Het Commissariaat voor de Media roept partijen op zich te melden als zij in aanmerking willen komen om de komende vijf jaar de lokale publiek media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente te worden.

Op 17 januari 2015 heeft het Commissariaat voor de Media besloten om de Stichting Lokale Omroep Son en Breugel voor vijf jaar aan te wijzen als lokale publieke media-instelling voor de verzorging van de publieke mediadiensten in de gemeente Son en Breugel. Deze periode van vijf jaar is ingegaan op 17 februari 2015 en eindigt op 17 februari 2020.

Partijen die in aanmerking willen komen voor deze aanwijzing voor onze gemeente na 17 februari 2020 moeten in beginsel vóór 17 augustus 2019 een aanvraag indienen bij het Commissariaat voor de Media (volgens artikel 7 van de Mediaregeling 2008). De Stichting Lokale Omroep Son en Breugel is inmiddels door het commissariaat hier op gewezen.

Hierbij maken we openbaar bekend dat de huidige aanwijzingstermijn van de lokale omroep verloopt. Partijen die in aanmerking willen komen voor een aanwijzing als publieke media-instelling voor onze gemeente, kunnen hiervoor vanaf nu een aanvraag indienen.

Voor informatie over de procedure en de rol van de gemeente daarbij, verwijzen we u graag naar de website van het Commissariaat voor de Media: www.cvdm.nl onder ‘praktisch – lokale omroep’.

Voor verdere vragen kunt op werkdagen tussen 11:00 en 12:00 uur telefonisch contact opnemen met het Commissariaat via 035 773 77 00. Buiten het vragenuur kunt u vragen stellen via cvdm@cvdm.nl.