Actualisatie Gemeentegids

Dit artikel is gearchiveerd op 29-03-2019.

Akse Media is gestart met het actualiseren van de redactionele adressen voor de gemeentegids 2019-2020. Aan alle bekende e-mailadressen wordt een automatische mailing verzonden. Deze is voorzien van een unieke persoonlijke code, zodat men zelf de gegevens naar wens kan controleren en aanpassen.

De vermeldingen zonder e-mailadres worden tijdens de actualisatieperiode telefonisch benaderd.

Zelf aanmelden

Staat uw organisatie of vereniging nog niet in het adressengedeelte van de gemeentegids en wilt u dit wel, dan kunt u dit zelf doorgeven.

Dit kan op de volgende manieren:

• per e-mail: redactie@aksemedia.nl (o.v.v. gemeentegids Son en Breugel)
  • telefonisch: 0223-673010 (redactie Akse Media)
  • schriftelijk: Akse Media (t.a.v. gemeentegids Son en Breugel) Postbus 6033, 1780 KA Den Helder

Wijzigingen en/of aanmeldingen voor het adressengedeelte kunnen aan de redactie worden doorgegeven tot uiterlijk 29 maart 2019.