Afscheid van de expositiecommissie

Dit artikel is gearchiveerd op 31-12-2017.

Ad van Etten spreekt tijdens de afscheidsreceptie van de expositiecommissieIn een sfeervolle bijeenkomst hebben Ad van Etten, Annelies Schoth en Leo Achterbergh op 7 december jl. afscheid genomen als lid van de expositiecommissie Son en Breugel.

Burgemeester Hans Gaillard nam het gezelschap tijdens zijn toespraak mee terug in de tijd naar de oorsprong van deze commissie en haar doelstellingen. Hij keek terug op enkele highlights die de expositiecommissie heeft gerealiseerd zoals de Sonnius- en de Remember September expositie en de betekenis die deze hebben gehad in het dorp.

Ad van Etten en Annelies Schoth namen de gasten daarna mee langs de huidige expositie ‘Kunst uit de kelder’. Ieder schilderij kent immers een boeiende geschiedenis en Ad en Annelies kunnen daar als geen ander over vertellen.

We gaan hun inspiratie dan ook missen. Ad, Annelies en Leo; hartelijk bedankt voor de vele boeiende exposities!

De expositie “Kunst uit de kelder’ is nog tot 9 januari 2018 tijdens openingstijden te bezichtigen in het gemeentehuis. U bent van harte welkom.