Afscheid wethouder Robert Visser

Dit artikel is gearchiveerd op 25-11-2017.
Robert Visser in de kiosk

Na een wethouderschap van ruim 7,5 jaar neemt Robert Visser op 24 november a.s. afscheid van de gemeente Son en Breugel.

Wethouder Visser heeft op vele terreinen een grote bijdrage geleverd in het belang van onze gemeente, met en voor de gemeenschap van Son en Breugel. In twee bestuursperiodes heeft hij, lokaal en regionaal, zijn sporen verdiend op het vlak van ruimtelijke ordening en woningbouw, milieu en duurzaamheid, verkeer, financiën en gemeentelijke belastingen, sociaal domein en Ekkersrijt.

U bent van harte welkom bij de afscheidsreceptie die aan wethouder Visser door het college van burgemeester en wethouders wordt aangeboden op vrijdag 24 november a.s. van 16:00 tot 18:30 uur in het Vestzak, Kerkstraat 2, 5691 AK Son en Breugel.

Wilt u zich s.v.p. aanmelden vóór 20 november a.s. door een berichtje te sturen aan afscheid@sonenbreugel.nl.