Alzheimercafé B.O.S. 22 augustus 2018

Dit artikel is gearchiveerd op 23-08-2018.

Op woensdag 22 augustus organiseert Alzheimer Café Best – Oirschot - Son en Breugel een avond met als thema “Houvast”

Deze avond gaan we luisteren naar het verhaal van Evie Sparidaens. Ze is afgestudeerd aan de Design Academy Eindhoven en heeft een documentaire gemaakt genaamd “Hou vast”. Deze documentaire gaat over haar oma met dementie en haar tante als mantelzorger

Verder heeft Evie ook een set kaarten ontworpen met daarop Vergeten Vragen. Hierop staan vragen die soms lastig zijn om te stellen maar waarvan het wel fijn is om het erover te hebben.  

Locatie

Het Alzheimer Café B.O.S. in Zalencentrum `t Zand aan de Bestseweg 52 in Oirschot begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. De toegang en het eerste kopje koffie/thee bij binnenkomst zijn gratis. Meer informatie over het programma vindt u op onze website www.alzheimer-nederland.nl. In de pauze bestaat de mogelijkheid om boeken van het Alzheimercafé B.O.S. of van CultuurSpoor Best, te bekijken en (gratis) te lenen. Ook liggen er folders en brochures die te maken hebben met dementie. Na elke pauze van het Alzheimer Café bestaat de mogelijkheid vragen te stellen.