Alzheimercafé B.O.S. 27 juni a.s.

Dit artikel is gearchiveerd op 28-06-2018.
Grote letter A met tekst 'alzheimer café'

Op woensdag 27 juni organiseert Alzheimer Café Best – Oirschot - Son en Breugel een avond met als thema ‘De invloed op je relatie wanneer je partner lijdt aan dementie’.

Wanneer je partner de ziekte dementie krijgt, verandert je relatie ingrijpend. De alledaagse dingen gaan niet meer vanzelf. Dit betekent ook dat de manier waarop je gewend was samen te leven anders wordt. Hoe zorg je goed voor jezelf en elkaar en kun je omgaan met de veranderde gevoelens van nabijheid en afstand? Er is deze avond een gesprek met een jonge mantelzorger, haar partner kreeg op een jonge leeftijd de diagnose dementie.

Locatie

Het Alzheimer Café B.O.S. in Zalencentrum `t Zand aan de Bestseweg 52 in Oirschot begint om 19.30 uur en duurt tot ca. 21.00 uur. De toegang en het eerste kopje koffie/thee bij binnenkomst zijn gratis. Meer informatie over het programma vindt u op onze website www.alzheimer-nederland.nl. In de pauze bestaat de mogelijkheid om boeken van het Alzheimercafé B.O.S. of van CultuurSpoor Best, te bekijken en (gratis) te lenen. Ook liggen er folders en brochures die te maken hebben met dementie. Na elke pauze van het Alzheimer Café bestaat de mogelijkheid vragen te stellen.