Bert Wagendorp opent het Literaire Seizoen op 1 oktober a.s.

Dit artikel is gearchiveerd op 02-10-2017.

Literair Café Dommeldal opent op zondagmiddag 1 oktober van 14.00 – 16.00 uur, het Literaire seizoen 2017-2018, met een bezoek van schrijver, journalist en columnist Bert Wagendorp. Schrijver en publiek ontmoeten elkaar weer in de sfeervolle Kasteelhoeve in Geldrop.

Literair Café Dommeldal

In het Literair Café Dommeldal werkt een kleine groep actieve vrijwilligers samen met Boekhandel van Grinsven, Bibliotheek Dommeldal en enkele sponsors, aan een gevarieerd en verrassend literair jaarprogramma.  Met grote namen, maar ook met aanstormend talent. Een jaarkaart van het Literair Café Dommeldal biedt minimaal vijf literaire ontmoetingen en een gegarandeerde zitplaats. Altijd op een zondagmiddag van 14.00-17.00u en (bijna) altijd in de Kasteelhoeve in Geldrop, een prachtige accommodatie voor een ontmoeting tussen schrijver en lezers.  De Kasteelhoeve verzorgt ook, op verzoek, een literaire lunch, op de literaire zondagen.

Kaartjes

In de losse verkoop kosten de kaartjes € 10,-. Jongeren tot 18 jaar betalen slechts € 2,50. De kaartjes zijn te koop bij boekhandel van Grinsven in Geldrop, of online, via www.bibliotheekdommeldal.nl.