De ambassadeurs Brandveilig Leven Son en Breugel bezoeken De Gentiaan

Dit artikel is gearchiveerd op 31-10-2017.
Ambassadeur Brandveilig Leven bezoekt inwoner

In 2014 is de gemeente Son en Breugel in samenwerking met de brandweer en woningstichting ‘thuis gestart met het project Brandveilig leven Son en Breugel. Onze ambassadeurs geven geheel vrijwillig een brandveiligheidsadvies en plaatsen rookmelders. De eerste rookmelder wordt geschonken door de gemeente. Als wordt geadviseerd om meer  rookmelders te plaatsen  kunnen deze tegen een gereduceerd tarief worden aangeschaft. De rookmelders worden kosteloos geplaatst door de ambassadeurs.

Er zijn al meerdere wijken bezocht. De ambassadeurs starten binnenkort in de wijk De Gentiaan. De bewoners van Texellaan, Vlielandlaan, Walcherenlaan, Richellaan, Terschellingenlaan, Amelandlaan, Schiermonnikooglaan, Simonszandlaan en Vliehorst krijgen binnenkort een brief waarin kort wordt uitgelegd waarom dit project wordt uitgevoerd.

Als u gebruik wilt maken van de mogelijkheid om een gratis brandveiligheidsadvies te krijgen en dat er een gratis rookmelder wordt geplaatst kunt u zich aanmelden bij een van de ambassadeurs. Gegevens van de ambassadeurs staan in de brief.

De ambassadeurs zijn opgeleid door de brandweer. Zij zijn herkenbaar aan rode jassen met opschrift. Ze hebben een legitimatiebewijs bij zich van de gemeente Son en Breugel.