De BuitenBeter App, direct melden met je telefoon

Dit artikel is gearchiveerd op 31-12-2018.
2 Honden die een foto maken van rondslingerend afval

Vanaf 1 april a.s. kunnen inwoners in de gemeente Son en Breugel geconstateerde gebreken in de openbare ruimte melden via de BuitenBeter app.

BuitenBeter is een app die op de mobiele telefoon wordt geïnstalleerd. Bij het constateren van overlast zoals losliggende stoeptegels, kapotte straatverlichting of speeltoestellen geef je met de app de melding (eventueel met een foto) direct door. Gebruiksvriendelijk en snel!

Afhandeling binnen 2 weken

Net zoals nu gaan we direct aan de slag met uw melding. Afhankelijk van het soort melding lossen we het probleem zo snel mogelijk op. De buitendienst, de boa’s en Ziut nemen de meeste meldingen voor hun rekening. U kunt de voortgang van uw melding volgen via de pagina ‘Melding openbare ruimte’ op de homepagina van onze website. In de BuitenBeter app is terugkoppeling technisch helaas niet mogelijk.

Meerdere mogelijkheden

Zoals gezegd zijn er meerdere manieren om meldingen door te geven. De website is (na de app) de snelste manier. Uw melding wordt dan direct opgenomen in het meldingssysteem. Tegenwoordig geven inwoners ook steeds vaker via Facebook en Twitter hun meldingen door. Dit vereist een handmatige opname in het systeem en kan vertragend werken. Uiteraard kunt u gebreken ook altijd telefonisch bij ons klantcontactcentrum melden.