Elysee Creations winnaar prijs ‘Startende Ondernemers 2016’

Dit artikel is gearchiveerd op 30-12-2016.

Elysee Rooijackers in haar kantoorEind september 2016 hebben de Dommelvallei-gemeenten gezamenlijk een ‘Startersavond’ voor beginnende ondernemers georganiseerd.

In verschillende workshops kregen de deelnemers belangrijke ‘tools’ aangereikt. Ook een panel van inmiddels succesvolle ondernemers uit onze gemeenten maakte duidelijk dat Succesvol starten met vallen en opstaan, maar vooral met heel veel doorzettingsvermogen en passie te maken heeft.

Alle dank voor het invullen van een evaluatie, is door de organisatie een coachgesprek met Johan Vogels van JVTA Bedrijfsadvies & Ondernemerscoaching in het vooruitzicht gesteld.

Elysee Rooijackers van Elysee Creations uit Nuenen was de gelukkige winnares. Haar ervaring omschreef ze als volgt: "Als startende ondernemer is focus heel erg belangrijk. Deze persoonlijke ondernemerstest heeft mij een heel goed beeld gegeven van mijn verbeterpunten. Tijdens het zeer positieve gesprek is mij één ding heel erg duidelijk geworden: ik heb een missie voor ogen en dat doel ga ik bereiken!"