Enquête kunst en cultuur

Dit artikel is gearchiveerd op 02-06-2017.

Son en Breugel is een actief dorp. Met grote regelmaat worden er activiteiten georganiseerd, onder andere op het gebied van kunst en cultuur. De gemeente krijgt graag meer inzicht in zowel het aanbod van kunst en cultuur in het dorp als de mening van  de inwoners daarover.

Daarom hebben we een enquête opgesteld. Er zijn twee versies: één enquête voor alle inwoners van Son en Breugel, en een enquête voor de organisatoren van kunst en cultuur in het dorp.

Enquête voor inwoners

Om meer inzicht te krijgen in de mening van de inwoners over het aanbod van kunst en cultuur in het dorp, is deze enquête opgesteld. De vragen gaan over wat u vindt van het aanbod en in hoeverre u er gebruik van maakt. Ook als u weinig naar kunstzinnige- en/of culturele activiteiten toe gaat wordt u van harte uitgenodigd de enquête in te vullen.

Klik op de volgende link om naar de enquête te gaan: http://www.qualityoptions.eu/cultuurkunst2017inwoners

Enquête voor aanbieders

Deze enquête is bedoeld voor verenigingen, organisaties en personen die zelf kunst en cultuur in Son en Breugel organiseren. Hierbij kunt u denken aan (repeteren voor) een voorstelling, teken- of schildercursussen, exposities, muzieklessen en nog veel meer. Met deze enquête willen we meer inzicht krijgen in de mening van organisatoren over de mogelijkheden om in Son en Breugel iets kunstzinnigs of cultureels te organiseren.

Klik op de volgende link om naar de enquête te gaan:  http://www.qualityoptions.eu/cultuurenkunstinsonenbreugel.

Meer informatie

U kunt de enquête invullen tot en met 1 juni 2017.
Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de enquêtes? Dan kunt u contact opnemen met Jessica Biewenga, afdeling Ruimte en Samenleving, via tel. 0499-491491 of j.biewenga@sonenbreugel.nl.