Exposeren in het gemeentehuis

Dit artikel is gearchiveerd op 01-02-2017.

De expositie commissie van de gemeente Son en Breugel biedt bestaande – en beginnende kunstenaars een podium om hun werken op een professionele wijze te exposeren. Gedurende een periode van maximaal zes weken bestaat de mogelijkheid om in het gemeentehuis van Son en Breugel een expositie met uw kunstwerken (op daarvoor aangewezen plaatsen) in te richten.

Een expositie bestaat uit ca. 20 – 25 werken. U kunt werken aan de muren hangen, maar er kan ook gebruik gemaakt worden van vitrinekasten voor kleine en/of kwetsbare voorwerpen en sokkels voor het presenteren van losstaande kunstwerken.

Spreekt u dit aan, twijfel dan niet om contact op te nemen met Sandra Kreeft: s.kreeft@sonenbreugel.nl. De expositie commissie neemt uw aanvraag graag in behandeling.