Expositie Bert van den Heuvel in gemeentehuis

Dit artikel is gearchiveerd op 30-08-2017.
Schilderij met de naam Vuurzee

Van 6 juli 2017 tot 29 augustus 2017 exposeert Bert van den Heuvel in het gemeentehuis van Son en Breugel.

De in 1949 in Eindhoven geboren kunstschilder Bert van den Heuvel toonde als kind al aanleg voor tekenen en een heel eigen gevoel voor kleuren. Na de lagere school volgt hij een opleiding voor huisschilder aan de schildersschool in Boxtel. Hij maakt daar kennis met veel verschillende materialen en technieken. De heer P. Maas, leraar vrij tekenen, de heer L. van Esch, leraar reclametekenen en de heer K. Nooteboom, leraar vrije expressie stimuleren hem om door te gaan met kunst schilderen.

Bert volgt daarna diverse cursussen aan de toenmalige Vrije Academie in Eindhoven en gaat ook in de leer bij gevestigde kunstenaars.

In Son en Breugel heeft hij al eerder geëxposeerd bij Thermae Son en De Bedenkers. Zijn laatste expositie als lid van kunstvereniging Ars Longa was in De Smederij en De Oude Werf. Buiten Son en Breugel waren zijn werken eerder te zien in Deurne, Valkenswaard en Neeroeteren (België).

De expositie is dagelijks tijdens kantooruren te bekijken in het gemeentehuis Son en Breugel. De openingstijden van het gemeentehuis zijn maandag tot en met vrijdag 09.00 – 12.00 uur, en maandag- en donderdagmiddag van 14.00 – 19.00 uur.