Gemeentegids 2019-2020

Dit artikel is gearchiveerd op 21-07-2019.

Gemeentegids 2019-2020

In week 26 (24 t/m 28 juni) wordt de nieuwe gemeentegids huis aan huis bezorgd. Hebt u de gemeentegids niet ontvangen? Dan kunt u een exemplaar ook afhalen bij de balie van het gemeentehuis.

Thema foto’s: een mooi initiatief!

Ieder jaar kiezen we voor de gemeentegids een thema voor de foto’s. Voor deze gids hebben we gekozen voor het thema “mooie initiatieven in het dorp”.  Initiatieven van inwoners op verschillende terreinen en met verschillende achtergronden en doelen. Bijvoorbeeld culturele, sociale of duurzame initiatieven. De foto’s laten u de grote verscheidenheid aan mooie initiateven zien.

Remember September

Een initiatief krijgt extra aandacht in de gids. Dit jaar vieren en herdenken wij dat wij 75 jaar geleden zijn bevrijd. Een groep enthousiaste inwoners hebben het initiatief genomen om daar een mooi feest van te maken. Noteert u het weekend van 13, 14 en 15 september alvast in uw agenda!

Uitgave voor slechtzienden

De uitgever van de gemeentegids, Akse Media, heeft als extra service een braillegids voor slechtzienden beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Akse Media, telefoonnummer 0223-668 877 of met Carola Mul, afdeling Communicatie 0499-491407