Gespreksgroep rouwbegeleiding

Dit artikel is gearchiveerd op 13-03-2018.

Op maandagmiddag 8 januari 2018 start een gespreksgroep voor mensen die ten minste een jaar geleden hun partner verloren hebben.

De eerste periode na een overlijden kunnen nabestaanden hun verhaal vaak nog wel kwijt bij hun omgeving. Maar na een aantal maanden wordt het moeilijker om het verdriet en de rouw bespreekbaar te maken. Daardoor dreigen mensen vast te lopen in hun rouwproces.

Om weer grip te krijgen op het inrichten van een nieuwe levensfase, biedt de LEVgroep (onderdeel van het CMD) binnenkort de mogelijkheid om dit samen met andere lotgenoten aan te pakken. Het zetten van de eerste stap, het aanmelden, is vaak de moeilijkste.

De tien bijeenkomsten vinden plaats op maandagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur bij het CMD/ kantoor LEVgroep, Europalaan 2.

Aanmelden en meer informatie

Hebt u belangstelling voor deelname aan deze bijeenkomsten dan kunt u zich vóór 18 december aanmelden bij het CMD.

Het CMD is geopend van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 13.00 uur en telefonisch bereikbaar via telefoonnummer: 0499-491 470.

Aanmelden per email kan ook: cmd@sonenbreugel.nl. Deelname is gratis. Hebt u vragen of wilt u meer informatie, neem dan gerust contact op met LEVgroep 0499-475361.