Gewijzigde openingstijden balies en politiepost in de zomerperiode 2019

Balies gemeentehuis

Tijdens week 29 tot en met 33 (15, 22 en 29 juli en 5 en 12 augustus) zijn de balies in het gemeentehuis gesloten op maandagmiddag en –avond.

Tijdens week 30 en 32 (25 juli en 8 augustus) zijn de balies ook gesloten op donderdagmiddag en –avond.

Als u een bezoek wilt brengen aan de balies, dan maakt u altijd een afspraak. Een afspraak maakt u zelf via onze website www.sonenbreugel.nl, via  491491 of bij de receptie van het gemeentehuis.

Politiepost

Van maandag 8 juli tot maandag 19 augustus is de politiepost in het gemeentehuis en in het combigebouw gesloten. Voor vragen kunt u contact opnemen met 0900-8844 of via www.politie.nl een Contactformulier wijkagent invullen.

Voor het doen van een internetaangifte kunt u terecht bij www.politie.nl.

Voor het doen van een aangifte bij een politieagent kunt u terecht bij een ander politiebureau of bellen met 0900-8844 en vragen naar de wijkagent voor het maken van een afspraak op een andere dag/tijd dan wel vragen aan de telefonist(e) om een afspraak op een ander bureau in te laten plannen.