IkPas

Dit artikel is gearchiveerd op 31-03-2018.

IkPas is een nationale actie van de GGD om tijdelijk geen alcohol te drinken. Gezamenlijk zetten we ons alcoholgebruik even op pauze. De gemeente Son en Breugel ondersteunt de campagne IkPas waarin inwoners worden uitgedaagd een maand geen alcohol te drinken om eens te kijken wat het met je doet.

Wanneer?

Er zijn 2 varianten. De 40 dagen-actie loopt van Aswoensdag tot en met de zondag voor Pasen, tijdens de traditionele vastenperiode tussen carnaval en Pasen. Dit jaar is dat van woensdag 14 februari 2018 tot en met zondag 25 maart 2018. De 30 dagen-actie beslaat bijna een maand en begint altijd op 1 maart, dit jaar op een donderdag. De actie loopt dan tot en met 30 maart 2018. Wil je meedoen of meer informatie hierover? Kijk dan op de site www.ikpas.nl. U kunt ook op het gemeentehuis een gratis boekje ophalen met meer informatie en een speciale polsband waarmee u kan aangeven mee te doen met de actie.