Inloopbijeenkomst schoollocaties Breugel

Dit artikel is gearchiveerd op 10-09-2019.

Dinsdag 10 september in De Boerderij

Op dinsdag 10 september is er van 18.30 uur tot 20.00 uur in De Boerderij een inloopbijeenkomst over de schoollocaties in Breugel. Heeft u vragen, ideeën, zorgen of opmerkingen over de schoollocaties in Breugel? Of wilt u meer informatie over het proces? Dan bent u van harte welkom. Er is geen programma of presentatie. U kunt gewoon binnenlopen en vertrekken wanneer u wilt en zelf uw vragen, ideeën, opmerkingen en zorgen opschrijven voor elke schoollocatie die in beeld is. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw e-mailadres achter te laten als u geïnformeerd wilt blijven over het proces. Medewerkers van de gemeente lopen rond om eventuele vragen te beantwoorden of u te helpen om uw ideeën, opmerkingen en zorgen op papier te krijgen.

Twee bijeenkomsten

Let op: op dezelfde avond is er in De Bongerd een informatieavond over afkoppelen van regenwater. Deze start om 19.30 uur.  Wilt u beide bijeenkomsten bijwonen? Dan kunt u vanaf 18.30 uur starten bij De Boerderij.

Wat gaat de gemeente doen met de verzamelde informatie?

De gemeente gaat samen met een klankbordgroep aan de slag om de opgehaalde informatie te verwerken in diverse mogelijke scenario’s voor de schoollocaties.  De klankbordgroep wordt samengesteld uit diverse inwoners en belanghebbenden uit Breugel om zo een evenwichtige samenstelling te hebben van alle groepen belanghebbenden.

Een e-mail sturen kan ook!

Kunt u niet aanwezig zijn op 10 september, maar wilt u wel uw mening kenbaar maken? Stuur dan een e-mail naar: breugelbruist@sonenbreugel.nl