Maatregelen tegen auto-inbraken Gentiaan succesvol

Dit artikel is gearchiveerd op 16-12-2016.

De maatregelen tegen de vele auto-inbraken in de Gentiaan lijken tot nu toe succesvol. Sinds oktober is er geen enkele auto meer opengebroken of is een poging daartoe geweest.

De gemeente heeft waarschuwingsborden geplaatst aan beide toegangswegen van de wijk. Vervolgens hebben alle inwoners in die wijk een brief gehad van de politie en gemeente waarin alertheid werd gevraagd en bij onraad de politie te bellen. In de brief werden ook preventietips gegeven.

De politie heeft ook meerdere keren gericht op kritieke momenten toezicht gehouden in de wijk. Dat de inwoners alert zijn blijkt uit het feit dat er meldingen zijn gedaan van verdachte personen die zich in de wijk ophielden. Dit bleken toezichthoudende agenten van de politie te zijn.

We blijven waakzaam in héél Son en Breugel.