Melding kapotte speeltoestellen

Dit artikel is gearchiveerd op 31-05-2018.

De Jeugdgemeenteraad houdt zich bezig met de wensen, behoeften en problemen van de Son en Breugelse jeugd. Een werkgroepje heeft de afgelopen tijd bekeken hoe het zit met de veiligheid van de speeltoestellen en wat er beter kan in de speeltuinen in het dorp.

Het blijkt dat kinderen soms constateren dat er iets kapot is, en dan vervolgensStickers Jeugdgemeenteraad Son en Breugel met tekst Speeltoestel kapot? Meld het aan de gemeente! niet weten hoe ze dit moeten melden. Een telefoontje naar de gemeente is vaak al genoeg om de melding van het kapotte speeltoestel door te geven. De wijkteams zullen het kapotte speeltoestel dan zo snel mogelijk repareren of weghalen.

Om kinderen (en hun ouders) te helpen bij het veilig houden van de speeltuinen, heeft de Jeugdgemeenteraad een sticker laten ontwerpen. Deze sticker wordt op alle speeltoestellen in het dorp geplakt. Op de stickers staan de contactgegevens van de gemeente. Het melden van kapotte speeltoestellen of overlast kan ook via het meldingssysteem op de website of de BuitenBeterApp.

Op woensdag 30 mei a.s. om 16.00 uur zal de Jeugdgemeenteraad de 1e stickers plakken in de speeltuin De Molenwiek, Van Gentlaan. U bent hierbij van harte welkom.