Nieuw! Spreekuur Jos de Bruin

Dit artikel is gearchiveerd op 31-08-2019.

Computerscherm en koffiekop met logo gemeente Son en BreugelMet ingang van dinsdag 30 juli wordt het wekelijks open spreekuur van het college uitgebreid. Vanaf 30 juli start wethouder Jos de Bruin tussen 17.00 en 18.00 uur met een wekelijks spreekuur in De Boerderij in Breugel.
Burgemeester Hans Gaillard start op 14 augustus weer met zijn open spreekuur op woensdagochtend, wethouder John Frenken op vrijdagochtend 23 augustus.

Wat kunt u verwachten?

Tijdens de spreekuren kunt u persoonlijk met burgemeester en wethouders spreken. Per gesprek wordt maximaal 10 minuten uitgetrokken. In zo'n gesprek kunt u vragen, wensen, opvattingen, ideeën en opmerkingen over gemeentelijk beleid of de gemeentelijke organisatie voorleggen. Het spreekuur geeft u de kans om kort met een lid van het college van gedachten te wisselen.

Afspraak niet nodig, aanmelden wordt op prijs gesteld

Iedereen is welkom op het spreekuur, een afspraak maken is niet nodig. We stellen het wel op prijs - in verband met de planning van de agenda - dat u zich van tevoren meldt bij het bestuurssecretariaat via (0499) 491 405 / 491 543 of bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl. Als het spreekuur 'vol' is noteren zij uw naam, adres en telefoonnummer en maken in overleg een afspraak voor een volgend spreekuur.

Een vervolggesprek?

Uw gesprek met de burgemeester of wethouder is een eerste inventarisatie. Samen met u bekijken zij of uw vraag verder besproken dient te worden. In dat geval maakt het bestuurssecretariaat met u een vervolgafspraak voor een gesprek met het collegelid of een medewerker van de gemeente.