Onthulling kunstwerk rotonde Boslaan

Dit artikel is gearchiveerd op 31-12-2018.

Op 14 december om 16.00 uur wordt het kunstwerk De Schemerlamp op de rotonde Boslaan feestelijk onthuld door burgemeester Hans Gaillard, de kunstenaars en de jeugdgemeenteraad.

Twee nieuwe kunstwerken

De afloop van de expositie van de zes inzendingen voor de rotondes aan de Kanaalstraat en aan de Rooijseweg  (Ovatonde), heeft de projectgroep een definitieve keuze gemaakt voor twee nieuwe kunstwerken. De voorkeur van de inwoners van Son en Breugel ging uit naar de Poorten van Hoop van Juul Rameau en de Skyline van Patrick van Beverloo en zij zijn dan ook als winnaars uit de bus gekomen.

Planning

Wanneer alles volgens planning verloopt, zal de Skyline in mei 2019 het levenslicht gaan zien. In september 2019 zal tijdens de festiviteiten van Son en Breugel 75 jaar bevrijd, Poorten van Hoop de rotonde aan de Rooijseweg (Ovatonde) gaan sieren.