Ontvang uw post digitaal met de Berichtenbox van MijnOverheid

Dit artikel is gearchiveerd op 13-04-2017.

Persoonlijke Berichtenbox

De gemeente Son en Breugel is sinds 1 december 2016 aangesloten bij de Berichtenbox van MijnOverheid voor de verzending van berichten. Vanaf 2017 kan de gemeente uw OZB aanslagen via de Berichtenbox aanbieden.

Bent u al geregistreerd?

Vanaf 2017 zal de gemeente uw OZB aanslagen via de Berichtenbox aanbieden.

Ontvangt u al berichten van bijvoorbeeld de Belastingdienst via de Berichtenbox? Dan heeft u zich al eerder geregistreerd. U hoeft dan alleen te controleren of u de gemeente Son en Breugel heeft aangevinkt. U ontvangt dan uw aanslag gemeentelijke belastingen voor 2017 in uw Berichtenbox.

Als u zich niet voor 13 februari hebt geabonneerd op berichten van de gemeente Son en Breugel (een vinkje hebt gezet) ontvangt u de aanslag van 2017 nog gewoon per post. Als u zich nu abonneert, ontvangt u de aanslag van 2018 via de Berichtenbox.

Activeer uw MijnOverheid account

Heeft u nog geen Mijnoverheid account? Activeer dan in vier stappen uw account op mijn.overheid.nl. Steeds meer overheidsdiensten maken gebruik van de Berichtenbox, Persoonlijke Gegevens en/of Lopende Zaken van MijnOverheid. Al veel Nederlanders kennen het gemak van MijnOverheid. Ervaar het zelf en log in met uw DigiD op mijn.overheid.nl.

Meer informatie?

Hebt u nog vragen? Kijk op de website mijn.overheid.nl of neem contact met ons op via telefoonnummer (0499) 491 491.