Opening natuurpad Dutmella

Dit artikel is gearchiveerd op 04-03-2018.

Op zaterdag 3 maart om 10.00 uur opent wethouder Tom van den Nieuwenhuijzen het Dutmella natuurpad. Vanaf 09:45 uur is iedereen welkom bij de (nieuwe) blokhut van Dutmella, Dutmellapad 2. Het natuurpad is een initiatief van scouting Dutmella in samenwerking met Rabobank Het Groene Woud Zuid, IVN, Staatsbosbeheer en de gemeente Son en Breugel.

Natuurpad

Het Dutmella natuurpad is een avontuurlijke wandeling van drie kilometer voor het hele gezin. Tijdens de wandeling ontdek je de fantastische natuur bij het ‘Oud Meer’. Weet jij welke vogels hier leven of hoe een Schotse hooglander eruit ziet? Lukt het jou om een veer en uilenbal te vinden of weet jij hoe een dennennaald ruikt? Kinderen hebben al hun zintuigen nodig om de vragen en opdrachten te beantwoorden!

GPS-route via QR-code

De route van het natuurpad is eenvoudig te downloaden op www.dutmella.nl/natuurpad en thuis te printen. Op twee pagina’s staan de route en informatie over de natuur die je tegen komt. Op een derde pagina staan de vragen en opdrachten voor de kids.

De route is ook te beschikbaar op de mobiele telefoon viia een QR-code. De QR-code hangt op de route bij blokhut Dutmella.