Opening Ontmoet en Groetplein in Son en Breugel

Dit artikel is gearchiveerd op 16-06-2017.

Op 15 juni a.s. van 10.00 – 16.00 uur is de feestelijke opening van het Ontmoet en Groetplein in het Vestzaktheater, Kerkstraat 2 in Son en Breugel. U kunt deze dag kennismaken met en gratis deelnemen aan de verschillende activiteiten en ook kunt u de maaltijden van onze maaltijdenservice proeven. Rond de klok van 14.00 uur wordt de officiële opening verricht door de heer C. Laurey, voorzitter Raad van Bestuur van ZuidZorg en de heer R. Visser, wethouder gemeente Son en Breugel.

Kom kijken, proeven en meedoen!

Het Ontmoet en Groetplein is een plek waar u terecht kunt voor een praatje, een heerlijk kopje koffie, een lekker stukje gebak, een ontbijtje of een lunch. Er worden dagelijks verschillende activiteiten georganiseerd die u ondersteunen in het langer zelfstandig thuis wonen. U kunt deelnemen aan activiteiten, en u kunt tegelijkertijd ook zelf vrijwilliger zijn.

Voorbeelden van activiteiten op het Ontmoet en Groetplein in Son en Breugel zijn: samen eten, samen bewegen, lezen, puzzelen, kaarten en koffiedrinken. Bijzonder zijn ook de Mannen van Metaal, die bij elkaar komen om ijzeren materialen te demonteren.