Reconstructie fietspad Lieshoutseweg en onderhoud Lieshoutseweg

Dit artikel is gearchiveerd op 01-12-2018.

In oktober en november worden er reconstructiewerkzaamheden uitgevoerd aan het fietspad van de Lieshoutseweg en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Lieshoutseweg te Son en Breugel.

De eerste werkzaamheden starten op maandag 8 oktober. Naar verwachting worden de werkzaamheden op vrijdag 23 november afgerond.

Afgesloten voor doorgaand verkeer

Vanaf maandag 8 oktober zal de Lieshoutseweg afgesloten worden voor doorgaand autoverkeer richting Lieshout vanuit Son en Breugel en vice versa. Voor doorgaand verkeer staan er omleidingsroutes aangegeven.

Fietsverkeer wel mogelijk

Het doorgaand fietsverkeer zal tijdens de reconstructie van het fietspad, gebruik kunnen maken van een rijbaan van de Lieshoutseweg. Tijdens het onderhoud van de Lieshoutseweg, zal het fietsverkeer gebruik kunnen maken van het nieuwe fietspad.

Vragen?

Op 1 oktober van 19.00 tot 21.00 uur, vindt een inloopavond plaats in De Bongerd. Het projectteam zal aanwezig zijn, om al uw vragen over dit project te beantwoorden.

Mocht u na de inloopavond nog vragen hebben over deze werkzaamheden, dan kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met de heer Maikel van Keppelen, uitvoerder van KWS Infra bv, bereikbaar per mail mvankeppelen@kws.nl