Rotondekunst

Dit artikel is gearchiveerd op 21-10-2018.

Het Stakenburgfonds is nu al een aantal jaren bezig met het project Rotondekunst (www.stakenburgfonds.nl). Dit met als doel om ons dorp te verfraaien met een kunstwerk op vier rotondes rondom het thema: Bevrijding in het verleden, heden en de toekomst.

Opening expositie

Op 21 september om 16.00 uur start de expositie op het gemeentehuis om de 3e en de 4e rotonde vorm te gaan geven. De inzenders zijn geselecteerd en wederom kunnen de bewoners van Son en Breugel hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerpen. 

Graag nodigen we u uit om de opening van de expositie Rotondekunst bij te wonen. De ontwerpen van zes kunstenaars worden geƫxposeerd. Van deze kunstwerken zullen uiteindelijk twee werken in 2019 het levenslicht zien op de twee rotondes die ons nog resten na de realisaties van 2018.

Stem op uw favoriete ontwerp

Vanaf de opening van de expositie is het mogelijk om zowel online als offline te stemmen op uw favoriete kunstwerk. Bezichtigen van de expositie is mogelijk van 21 september tot 21 oktober tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Ook zijn de ontwerpen te bekijken via www.stakenburgfonds.nl. U kunt hier ook online uw stem uitbrengen.

Opening expositie

U bent van harte welkom op vrijdag 21 september om 16.00 uur in het gemeentehuis van Son en Breugel.
De expositie wordt geopend door wethouder John Frenken en Imke Segers namens het Stakenburgfonds.

Eerste kunstwerk live te bewonderen

Het kunstwerk Descending Liberation van Senna van Lieshout is op de eerste rotonde gerealiseerd. U kunt dit werk bewonderen op de rotonde Kometenlaan/Planetenlaan.