Sporthal De Landing langere tijd gesloten

Dit artikel is gearchiveerd op 09-11-2018.

Wegens loslatende plafondplaten in sporthal de Landing aan de Rooijseweg, heeft de gemeente Son en Breugel besloten de gehele sporthal met onmiddellijke ingang te sluiten voor gebruik. Tijdens de voorbereiding van de herstelwerkzaamheden van de wandplaten blijkt dat er sprake is van bouwkundige gebreken van zowel de wandplaten als ook de plafondplaten. De gemeente besluit daarom dat de sporthal voorlopig gesloten blijft totdat het gebruik ervan weer verantwoord is. Naar verwachting gaat de sluiting enkele weken duren.

De gemeente en de beheerder Jacqueline Kuijpers zoeken zo veel mogelijk naar passende oplossingen voor de gebruikers van De Landing. Dat kan betekenen dat er mogelijk tijdelijk uitgeweken wordt naar andere locaties.