Sporthal De Landing weer in gebruik

Dit artikel is gearchiveerd op 08-12-2018.

Vanaf zaterdag 10 november is Sporthal de Landing weer in gebruik. Na overleg met de verenigingen, de beheerder en de gemeente is met grote urgentie gewerkt aan het veilig maken  van het gebouw. De plafondplaten zijn verwijderd en de wandplaten zijn herbevestigd. Het verwijderen en herbevestigen van de lichtarmaturen is een arbeidsintensieve klus en zal op vrijdag gereed zijn. Vanaf zaterdag kunnen de verenigingen en scholen weer de sportzalen en de kleedruimten gebruiken. De competities kunnen op de officieel vastgestelde data beginnen.

Vervolg werkzaamheden

Voor de herstelwerkzaamheden, zoals het lekkende dak en behandelen van de sportvloer, worden de uitwerkingen nog gemaakt. Dat geldt ook voor de eerder geplande werkzaamheden die nog uitgevoerd worden. Deze  worden gepland in een periode dat de Landing geen piekbezetting heeft. De financiĆ«le afwikkeling met de verenigingen, betreffende de extra gemaakte kosten wegens de tijdelijke sluiting, worden via de beheerder met de gemeente geregeld en vergoed.