Spreek je uit! Son en Breugel

Spreek je uit! Son en BreugelWat is onze bestuurlijke toekomst?

We gaan met u in gesprek over de verschillende keuzes. Is zelfstandigheid een realistische keuze? Kiezen we voor een fusie met Nuenen? Of worden we een onderdeel van Eindhoven? De gemeenteraad luistert en heeft uw mening nodig om een besluit te kunnen nemen over de toekomst van Son en Breugel.

Deel uw meningen, inzichten en zorgen

Tijdens twee identieke bijeenkomsten voor de gemeenschap van Son en Breugel op woensdag 5 en donderdag 6 april hebben inwoners deelgenomen aan gesprekstafels over de verschillende opties. In de lijst met documenten staan de sfeerverslagen met de uitgewerkte opmerkingen van de deelnemers. Een beeldverslag is gemaakt door Son en Breugel Verbindt en terug te kijken via de pagina Uitzending gemist. Ook Radio S&B heeft een audioverslag gemaakt van beide bijeenkomsten.

Deze bijeenkomsten vormen de start van een periode waarin het college en raadsleden de inwoners willen informeren en het gesprek willen aangaan. Via de website, sociale media en de gemeente pagina wordt de samenleving geïnformeerd en roepen we u op uw meningen, inzichten en zorgen met ons te delen.

Contact opnemen voor een afspraak of voor vragen kan via ons algemene telefoonnummer 0499 491 491 en vraag naar projectleider Eef Mengers, het emailadres: spreekjeuit@sonenbreugel.nl of stuur ons uw bericht via sociale media:

Twitter (www.twitter.com/gemsonenbreugel
Facebook (www.facebook.com/GemeenteSonenBreugel)
en gebruik de hashtag #spreekjeuitSenB.

Kijk voor meer informatie op: