Uitnodiging bijeenkomst Visie op Son en Breugel in 2050

Dit artikel is gearchiveerd op 10-12-2019.

Wat als jij kan kiezen? Komt er om de hoek van jouw straat een duurzame weide met zonnepanelen, een natuurgebied of een woonwijk?

Omgevingsvisie

Elke gemeente werkt momenteel aan een omgevingsvisie waarin de huidige kwaliteiten en de ambities van de gemeente en haar inwoners voor de toekomst worden vastgelegd. In deze visie schrijven we op hoe we in Son en Breugel straks wonen, werken, onze vrije tijd besteden en voor elkaar zorgen. Hoe zien huizen, tuinen, straten, wegen, bedrijventerreinen en het landschap eruit? Hoe houden we rekening met gezondheid, duurzaamheid en welzijn?

Wat vind jij?

Jouw idee├źn zijn van groot belang voor de toekomst van Son en Breugel. Wij zijn heel benieuwd naar wat jij vindt wat Son en Breugel interessant maakt om in te wonen en te werken nu... maar vooral in de toekomst.

Tweede bijeenkomst

Tijdens deze tweede bijeenkomst (vervolg op bijeenkomst van juli) gaan we graag opnieuw met jullie in gesprek zodat we samen verder richting kunnen geven aan de visie op Son en Breugel in 2050.

De bijeenkomst is bedoeld voor inwoners, vertegenwoordigers en belangenbehartigers van maatschappelijke organisaties, verenigingen en bedrijven. Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 10 december van 18.30 tot 21.00 uur in het Vestzaktheater, Kerkstraat 2, 5691 AK Son en Breugel.

Aanmelden

Wil je samen met ons nadenken over de toekomst van Son en Breugel? Meld je dan nu aan via:  omgevingsteam@sonenbreugel.nl onder vermelding van je naam en telefoonnummer.

Wij kijken uit naar je komst!

Namens programmateam Omgevingswet

John Frenken