Vacature Beleidsmedewerker voor de taakvelden Ruimtelijke ontwikkeling en Wonen

Dit artikel is gearchiveerd op 26-05-2019.

Son en Breugel, een gemeente die volop in ontwikkeling is

Onze organisatie telt ca. 80 medewerkers; professionals met een breed en uitdagend takenpakket. We zijn in deze dynamische omgeving van samenwerking met gemeenten, bedrijven en instellingen op weg om ons te ontwikkelen tot een sterke regiegemeente. We werken samen en maken optimaal gebruik van de kennis en kunde van andere organisaties. We maken duidelijke afspraken en werken resultaatgericht. Binnen deze context krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en ons personeelsbeleid biedt mogelijkheden om prestaties van medewerkers extra te belonen.

Onze filosofie? ’ Wij zijn een maatschappelijke onderneming’

We zoeken dan ook collega’s met ondernemersbloed. Mensen met eigen initiatief die een impuls willen geven aan onze nieuwe manier van werken. Onze medewerkers staan dicht bij de inwoners en de ondernemingen. We luisteren naar signalen uit de samenleving om de kwaliteit van onze dienstverlening te vergroten.

Regionale samenwerking

We werken ook op een breed front samen in de regio om gezamenlijke doelen te bereiken op het gebied van o.a. economie, ruimte, mobiliteit en voorzieningen. Dit onder het motto ‘Wat goed is voor de regio, is goed voor Son en Breugel’. Om onze medewerkers in staat te stellen dat goed te kunnen doen investeren we in extra capaciteit.

Wij gaan onze formatie uitbreiden en werven voor onze organisatie een:

Beleidsmedewerker
Voor de taakvelden Ruimtelijke ontwikkeling en Wonen

(36 uur, schaal 10)

Wat ga je doen?

Wij zoeken een allround beleidsmedewerker, wat betekent dat je werk zich kan richten op vele beleidsvelden binnen de lokale overheid, maar met name op de taakvelden ruimte en Wonen.

Je adviseert over en neemt deel aan beleidsvraagstukken en projecten, in actieve samenwerking met anderen, binnen en buiten de organisatie. Dat vraagt een actuele kennis van ontwikkelingen op de werkterreinen, of in ieder geval dat je snel kennis ophaalt en eigen maakt en de verbanden ziet met andere werkterreinen.

Belangrijk in het werk is dat je inspeelt op nieuwe ontwikkelingen, zoals de omgevingswet. Onze manier van werken, dienstverleningsprocessen, zullen hierdoor wijzigen. De werkwijze van de gemeenteraad, betrokkenheid van burgers zullen meebewegen in dit ontwikkel- en veranderproces.

Je stemt af over je prioriteiten en neemt op tijd initiatief om afgesproken taakstellingen te realiseren, ook waar derden de uitvoering verzorgen.

Wie ben jij?

• Je hebt een HBO of WO werk- en denkniveau gerelateerde opleiding.
  • Je bent flexibel inzetbaar en vindt het leuk om met meerdere taakgebieden aan de slag te gaan. Schakelen in je werk is voor jou een uitdaging!
  • Je bent klantgericht.
  • Je verwoordt je adviezen gemakkelijk, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Projectmatig werken en hoge kwaliteit van werk bij jezelf en anderen vind je vanzelfsprekend.
  • Je hebt enkele jaren gerelateerde werkervaring of je bent een talentvolle starter op HBO- of WO niveau. Je bent leergierig en je wilt jezelf graag blijven ontwikkelen.

Wij bieden:

Een zelfstandige en afwisselende baan in een organisatie in ontwikkeling, die zich kenmerkt door een bedrijfsmatig karakter, korte communicatielijnen en een goede en open werksfeer.

De sleutelfunctie is gewaardeerd op niveau 10, maximum  € 4.225,- bruto per maand op basis van 36 uur per week (salarispeil januari 2018).

Wil je meer weten?

Dan adviseren wij je contact op te nemen met de heer Simon Megens, afdelingshoofd Ruimte & Samenleving, telefoon 06-13652922. Vragen m.b.t. de procedure kun je stellen aan Carlien van de Ven (P&O), via 088 163 1329.

Belangstelling?

Als je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan uiterlijk 26 mei 2019 je sollicitatiebrief met CV via www.werkeninzuidoostbrabant.nl.