Vacature medewerker openbare ruimte

Dit artikel is gearchiveerd op 31-03-2019.

Son en Breugel, een gemeente die volop in ontwikkeling is

Onze organisatie telt als gevolg van de verdere samenwerking met Nuenen en Geldrop-Mierlo in de Dienst Dommelvallei vanaf 1 januari 2014 zelf ruim 75 medewerkers; professionals met een breed en uitdagend takenpakket. We zijn in deze dynamische omgeving van samenwerking met gemeenten, bedrijven en instellingen op weg om ons te ontwikkelen tot een sterke regiegemeente. We werken samen en maken optimaal gebruik van de kennis en kunde van andere organisaties. We maken duidelijke afspraken en werken resultaatgericht. Binnen deze context krijg je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en ons personeelsbeleid biedt mogelijkheden om prestaties van medewerkers extra te belonen.

Onze filosofie? ’Wij zijn een maatschappelijke onderneming’

We zoeken dan ook collega’s met ondernemersbloed. Mensen met eigen initiatief die een impuls willen geven aan onze nieuwe manier van werken. Onze medewerkers staan dicht bij de inwoners en de ondernemingen. We luisteren naar signalen uit de samenleving om de kwaliteit van onze dienstverlening te vergroten.

Wij zijn voor de afdeling Veiligheid en Wijkbeheer op zoek naar een:

Medewerker Openbare Ruimte, 36 uur per week

We zijn op zoek naar ambitieus talent om onze organisatie te komen versterken. We richten ons op talenten met passie voor de openbare ruimte.

Ben jij gedreven en leergierig? Wil je werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving met ontwikkelmogelijkheden? Heb je passie voor de gemeentelijke overheid? Dan dagen wij je uit om op deze vacature te reageren!

Je profiel

We vragen het volgende van je:

• Je bent ondernemingsgezind en hebt geen “van negen tot vijf” mentaliteit.
  • Je bent in staat om te kunnen schakelen met verschillende organisaties en inwoners en begrijpt wat hen bezighoudt en drijft.
  • Je hebt van nature een brede belangstelling en bent gericht op kwaliteit.
  • Je bent in staat tot zelfreflectie, hebt durf en incasseringsvermogen.
  • Je draagt oplossingen aan die gebaseerd zijn op een goede en brede probleemoriëntatie.
  • Je kunt goed schakelen binnen een multidisciplinair team en bent in staat om intern als adviseur op te treden.
  • Je hebt een flexibele en klantgerichte instelling en bent in staat gestelde doelen te realiseren.
  • Je beschikt op basis van een relevante opleiding over een HBO werk- en denkniveau.
    Enthousiasme en gedrevenheid zijn belangrijker dan concrete ervaring in het vakgebied.

Wat ga je doen

• Je ondersteunt het planmatig beheer van de openbare ruimte;
  • Vergunningverlening en toezicht kabels en leidingen
  • Organisatie van de kermis
  • Verplichtingenadministratie
  • Ondersteunen en uitvoeren aanbestedingstrajecten

Wij bieden

Een zelfstandige en afwisselende baan in een organisatie in ontwikkeling, die zich kenmerkt door een bedrijfsmatig karakter, korte communicatielijnen en een goede en open werksfeer.

De sleutelfunctie is gewaardeerd op niveau 9, maximum  € 3.805,--  bruto per maand op basis van 36 uur per week (norm 1 januari 2018).

Wil je meer weten?

Dan adviseren wij je contact op te nemen met Frank van Gorp beleidsmedewerker Openbare Ruimte, via telefoonnummer 0499-491482 of met Ad Ras, afdelingshoofd Veiligheid en Wijkbeheer, via telefoonnummer 0499-491480.

Kijk ook eens bij:

Belangstelling

Als je belangstelling hebt voor deze vacature, stuur dan uiterlijk 31 maart 2019 je sollicitatiebrief met CV via www.werkeninzuidoostbrabant.nl.