Vrijwilligersavond 9 maart 2018

Dit artikel is gearchiveerd op 10-03-2018.
Rood hart met witte oke-duim

Vrijwilligers zijn het kloppende hart van sociale initiatieven. Verenigingen en stichtingen kunnen altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken. Met NLdoet stimuleert het Oranje Fonds jong en oud om zich in te zetten voor de samenleving en zet vrijwilligers in de spotlights. Overal in het land zijn op 9 en 10 maart leuke vrijwilligersactiviteiten te doen.

Vrijwilligers bedankt!

De gemeente Son en Breugel wil in dit weekend ook stilstaan bij de betrokkenheid van zoveel vrijwilligers in onze gemeenschap. Op vrijdagavond 9 maart 2018 van 19.00 tot 22.30 uur in Sporthal de Bongerd, Astero├»denlaan 2/A in Breugel zetten we ze dan ook graag eens in het zonnetje. Tijdens een avond vol muzikaal entertainment (met o.a. Trio Rob des Bouvrie en Re-PHIL) trakteert de gemeenteraad hen op een gezellige avond.

Toegangskaarten worden volgende week verzonden aan de verenigingen en stichtingen. Vraag er naar bij uw bestuur. Eventueel kunnen meer kaarten worden afgehaald op het gemeentehuis.

Tijdens deze avond wordt ook de Vrijwilligerspenning uitgereikt aan een inwoner met een grote verdienste voor Son en Breugel.