Week van de Pleegzorg – help je mee?

Dit artikel is gearchiveerd op 09-11-2018.

Van 31 oktober tot en met 7 november wordt voor de vierde keer de Week van de Pleegzorg georganiseerd. Deze week is een initiatief van Pleegzorg Nederland in samenwerking met de 28 regionale pleegzorgorganisaties. Het doel is om de aandacht te vestigen op het belang van pleegzorg en het tekort aan pleegouders in ons land. Wij onderschrijven dit belang en willen pleegzorgaanbieder Combinatie Jeugdzorg helpen met de zoektocht naar nieuwe pleegouders.

Help mee met de zoektocht naar nieuwe pleegouders

Over een week start de Week van de Pleegzorg. Wil jij helpen om pleegzorg bij zoveel mogelijk mensen jouw regio onder de aandacht te brengen? Combinatie Jeugdzorg kan jullie hulp goed gebruiken. Hoe?
Hang ‘Week van de Pleegzorg-posters’ op bij (basis)scholen, kinderdagverblijven, supermarkten, kappers, huisarts, sportclubs etc. Op deze posters staan data vermeld waarop informatieavonden gegeven worden. Deze A4 posters kun je kosteloos opvragen bij Combinatie Jeugdzorg via triangel@combinatiejeugdzorg.nl. Vermeld in deze mail je naam, adresgegevens en geef aan hoeveel posters je wilt ontvangen.

Meer weten over pleegzorg? Vraag een informatiepakket aan of bezoek vrijblijvend een informatieavond. De eerstvolgende zijn op:

  • 12 november – bij de Bibliotheek Geldrop, Heuvel 94 in Geldrop
  • 19 november – bij Combinatie Jeugdzorg, Nuenenseweg 4 in Eindhoven

Een informatiepakket aanvragen of aanmelden voor een informatieavond kan via triangel@combinatiejeugdzorg.nl