Wegwerkzaamheden aan Hoberglaan (toegangsweg Rendac)

Dit artikel is gearchiveerd op 14-10-2018.

Aan de Kanaaldijk-Noord en Hoberglaan worden reconstructie-werkzaamheden uitgevoerd . De reconstructie verloopt in fases en wordt in de periode van 27 augustus tot en met vrijdag 12 oktober uitgevoerd. Het verkeer wordt in deze periode met borden omgeleid.

De Hoberglaan wordt veel gebruikt door vrachtverkeer van en naar Rendac. Het wegdek van deze route wordt verbeterd zodat de weg beter bestand is tegen zwaar vervoer.

Bereikbaarheid

Vanaf 27 augustus is de Kanaaldijk-Noord en Hoberglaan afgesloten voor doorgaand verkeer richting Best vanuit Son en Breugel en vice versa.

De werkzaamheden worden vanwege bereikbaarheid en parkeren bij Rendac in overleg met dit bedrijf in fasen uitgevoerd. Ze nemen in totaal circa 7 weken in beslag: van 27 augustus tot en met 12 oktober.

Voor doorgaand verkeer, ook voor fietsverkeer, staan er omleidingsroutes aangegeven. Gedurende de gehele renovatie zijn de bedrijfsingangen en parkeerterreinen van Ecoson, Rendac en Sonac bereikbaar.

Vragen?

Mocht u over de hierboven werkzaamheden vragen hebben dan kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met de heer Maikel van Keppelen, uitvoerder van KWS Infra bv, bereikbaar per mail mvankeppelen@kws.nl