Wekelijks open spreekuur van burgemeester Hans Gaillard en wethouder John Frenken

Dit artikel is gearchiveerd op 30-11-2018.

Burgemeester Hans Gaillard en wethouder John Frenken houden wekelijks een open spreekuur voor alle inwoners van Son en Breugel.

Wat kunt u verwachten?

Iedere woensdag van 09.00 tot 10.00 uur kunt u een persoonlijk gesprek hebben met Hans Gaillard en iedere vrijdag van 09.00 tot 10.00 uur kunt u een persoonlijk gesprek hebben met John Frenken.
Het spreekuur vindt plaats in het gemeentehuis. Per gesprek wordt maximaal 10 minuten uitgetrokken. In zo'n gesprek kunt u vragen, wensen, opvattingen, idee├źn en opmerkingen over gemeentelijk beleid of de gemeentelijke organisatie voorleggen. Het spreekuur geeft u de kans om kort met het college van gedachten te wisselen.

Afspraak niet nodig, aanmelden wordt op prijs gesteld

Iedereen is welkom op het spreekuur, een afspraak maken is niet nodig. We stellen het wel op prijs - in verband met de planning van de agenda - dat u zich van tevoren meldt bij het bestuurssecretariaat via (0499) 491 405 of bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl. Als het spreekuur 'vol' mocht zijn noteren wij uw naam, adres en telefoonnummer en maken we in overleg een afspraak voor een volgend spreekuur.

Een andere wethouder spreken?

Wilt u een andere wethouder spreken? Dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat via (0499) 491 405 of via bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl. De bestuurssecretaresses bespreken dan met u de mogelijkheden voor een gesprek met een wethouder of een medewerker van de gemeente.