Wij Doen Het Groen van start

Dit artikel is gearchiveerd op 17-11-2017.
Logo Son en Breugel: wat we doen is groen!

Op 16 november vindt de eerste bijeenkomst van de werkgroep ‘Wij Doen Het Groen’ plaats in Sportcafé ExpresZo bij sporthal De Landing.

Steeds meer mensen zijn bezorgd over het milieu en bereid om er zelf wat aan te doen. Wij Doen Het Groen ondersteunt deze mensen met het realiseren van hun ideeën.

Of het nu om groene daken gaat, regenwateropvang, zonnepanelen, spouwmuurisolatie, het bouwen van duurzame kleine huisjes (Tiny Houses), samen een duurzame boerderij runnen, een groen dak (sediment dak), het collectief plaatsen van HR-glas, het plaatsen van laadpalen op de openbare parkeerplaatsen of het initiatief Automaatje, waarbij inwoners van ons dorp minder mobiele medebewoners ergens naartoe vervoeren, alles wat wij samen beoordelen als duurzaam komt in aanmerking.

Leden van de bewonersinitiatieven Sonenergie en SonenBreugelVerbindt verzorgen de begeleiding en organisatie van de avond. En de gemeente faciliteert het proces waar nodig en mogelijk.

Goed idee? Doe dan mee!

Kom donderdag 16 november, van 19.30-22.00 uur, naar Sportcafé ExpresZo in sporthal De Landing en voel de energie als je samen plannen ontwikkelt en aan de slag gaat. Bij voorkeur komt u natuurlijk niet alleen. Neem uw buren mee, de leden van uw vereniging of uw vriendengroep. Wij heten u graag welkom.