Gemeenteblad 588, 5 augustus 2015 - Kanaaldijk – Zuid 2

Dit artikel is gearchiveerd op 11-10-2015.
Gegevens bekendmaking
Bekendmaking heeft betrekking op: 5691NL
Publicatiedatum: 11-08-2015
Soort bekendmaking: Verleende omgevingsvergunning

Tijdelijk verleende omgevingsvergunningen

Burgemeester en wethouders hebben omgevingsvergunning met instandhoudingstermijn van 10 jaar verleend voor onderstaande plannen. Deze tijdelijke omgevingsvergunningen zijn verzonden op:

• 5 augustus 2015 Kanaaldijk – Zuid 2, 5691 NL – het verbouwen en veranderen van gebruik van een gebouw en het terrein (BOUWEN en AFWIJKEN BESTEMMINGSPLAN)

Belanghebbenden kunnen daartegen binnen zes weken na de uitreiking of verzending van de vergunning een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders. De vermelde omgevingsvergunningen liggen ter inzage op de afdeling Dienstverlening Publiek.

Belanghebbenden kunnen daartegen binnen zes weken na de uitreiking of verzending van de vergunning een bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders. De vermelde bouw-, en omgevingsvergunningen liggen ter inzage op de afdeling Dienstverlening.