'De inspirerende kracht van Dommelvallei'

Dommelvallei is het groene middengebied tussen Eindhoven en Helmond. Een gebied met vele kwaliteiten en even zoveel kansen en mogelijkheden. De gemeenteraden van Geldrop-Mierlo, Nuenen c.a. en Son en Breugel hebben aan de drie colleges van burgemeester en wethouders gevraagd om een visie te ontwikkelen op strategische samenwerking in het gebied Dommelvallei. Daarom zijn op uitnodiging van de gemeenten Geldrop-Mierlo, Nuenen c.a. en Son en Breugel tientallen vertegenwoordigers van organisaties, het bedrijfsleven en inwoners in februari 2014 met elkaar in gesprek gegaan.

Het resultaat van deze gesprekken is samengevat en gebundeld in het boekje 'De inspirerende kracht van Dommelvallei' dat u hier kunt downloaden. Een verfrissende en inspirerende verzameling van fascinerende meningen, gedachten, bespiegelingen en aanbevelingen. Het vormt een goede basis voor de verdere ontwikkeling van de visie op strategische samenwerking in het gebied.