Toekomst Son en Breugel

Op deze pagina vindt u actuele informatie en rapporten over de bestuurlijke toekomst van Son en Breugel.

Op het moment vindt u hier vier documenten.

Het rapport van de commissie Demmers:
Deze commissie heeft in opdracht van de provincie een onderzoek heeft gedaan naar de toekomst van Nuenen in relatie met de regio en gemeenten in de omgeving.

Eerste verkenning / BMC-rapport:
De eerste verkenning is opgesteld in september 2016 in opdracht van de colleges van Son en Breugel en Nuenen ter voorbereiding op een eventuele fusie.
Daarbij hoort ook een rapport van BMC dat ingaat op de financiƫle en kwantitatieve aspecten.

Persbericht:
Het persbericht dat door het college van burgemeester en wethouders is opgesteld als reactie op het rapport Demmers.

In juni 2015 heeft de raad een visie opgesteld over de bestuurlijke toekomst. Informatie over dit besluit en de het voorafgaande proces vindt u hier ook: Project bestuurlijke toekomst 2014/2015

Actuele informatie en rapporten: