Politiepost

Gemeentehuis Son en Breugel
Raadhuisplein 1
5691 AL Son en Breugel
Telefoon (0900) 8844

www.politie.nl

De openingstijden van de politiepost zijn als volgt: maandag en donderdag van 14.00 tot 16.30 uur en in de avond van 17.00 tot 19.00 uur.
Voor het steunpunt geldt, dat u tijdens openingstijden zonder afspraak kunt binnenlopen. Om te voorkomen dat u moet wachten, is het echter wel raadzaam om vooraf een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via 0900-8844.

Het politieloket is bereikbaar via de ingang van het gemeentehuis. U kunt zich vervolgens melden bij de receptie.

Hebt u vragen over het politiesteunpunt en de openingstijden dan kunt u altijd bellen met het algemene politienummer 0900-8844 en vragen naar de politie in Son en Breugel.

De netwerkinspecteur voor Son en Breugel is Peter de Vries. Daarnaast zijn er drie buurtbrigadiers actief: Marc Gouka (heel Breugel en de Sonse wijk Breeakker), Daan van Sambeeck (de Sonse wijken De Vloed en 't Zand, het bedrijvenpark Ekkersrijt en centrumaangelegenheden zoals evenementen en horeca) en Bart Verhoeven (de Sonse wijken De Gentiaan, 't Harde Ven en Sonniuspark).

Jurgen Peters en Roland van de Heuvel zijn de Buitengewoon Opsporingsambtenaren (BOA's). Zij werken nauw samen met de politie in Son en Breugel.