Burgemeester Hans Gaillard houdt wekelijks een open spreekuur voor alle inwoners van Son en Breugel.

Wat houdt het spreekuur in?

Iedere woensdag van 09.00 tot 10.00 uur kunt u een persoonlijk gesprek hebben met burgemeester Hans Gaillard in het nieuwe gemeentehuis
Per gesprek wordt maximaal 10 minuten uitgetrokken. In zo'n gesprek kunt u vragen, wensen, opvattingen, ideeën en opmerkingen over gemeentelijk beleid of de gemeentelijke organisatie voorleggen. Het spreekuur geeft u de kans om kort met het college van gedachten te wisselen.

Afspraak maken 

Iedereen is welkom op het spreekuur. Wij vragen u voor het spreekuur van Hans Gaillard een afspraak te maken bij het bestuurssecretariaat via  06-40705741 of bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl. Als het spreekuur 'vol' is, noteren wij uw naam, adres en telefoonnummer en maken we in overleg een afspraak voor een volgend spreekuur.

Een wethouder spreken?

Wilt u een wethouder spreken? Dan kunt u contact opnemen met het bestuurssecretariaat via 06-40705741 (wethouder Jan Boersma) of  06-40639961 (wethouders Jelle de Jong en Steven Grevink) of via bestuurssecretariaat@sonenbreugel.nl. De bestuurssecretaresses bespreken dan met u de mogelijkheden voor een gesprek met een wethouder of een medewerker van de gemeente.