Wie zijn wij?


Vanuit ons nieuwe kantoorgebouw in het centrum van Son en Breugel werken wij met 80 collega’s aan onze lokale opgaven op het gebied van klimaat, energie en verduurzaming, welzijn, wonen en zorg, veiligheid en mobiliteit. 


Als organisatie zijn we ons aan het heroriënteren op onze rol en positie in de samenleving, de gewenste organisatiestructuur en wat onze medewerkers nodig hebben om in hun rol te groeien. Een mooi ontwikkelproject dat we, in co-creatie met medewerkers zelf, vormgeven. Binnen onze organisatie hebben wij korte communicatielijnen en een goede en open werksfeer. 
Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, eigenaarschap, daadkracht, saamhorigheid en denken in mogelijkheden. 

Ons dorp


Ons groene dorp Son en Breugel telt bijna 16.000 inwoners en biedt werkgelegenheid aan meer dan 10.000 mensen onder andere op het moderne industriepark Ekkersrijt.

Samenwerking

Sinds 2014 werken wij intensief samen met de gemeenten Nuenen en Geldrop-Mierlo. We delen de ambitie om als nauw samenwerkende, maar zelfstandige gemeenten, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden. De bedrijfsvoering is gezamenlijk georganiseerd in de Dienst Dommelvallei.

Spreekt werken bij ons u aan?

Wij nemen geen open sollicitaties in behandeling via post of e-mail. De gemeente biedt een beter alternatief in de vorm van het gemeenschappelijk platform Werken in Zuidoost-Brabant. Op Werken in Zuidoost-Brabant publiceren verschillende organisaties (tijdelijke) vacatures. U kunt op dit platform gebruik maken van verschillende diensten:

  1. Wilt u op de hoogte blijven van vacature publicaties van alle organisaties, dan kunt u zich abonneren op de mailservice en daarbij aangeven naar welke vakgebieden uw voorkeur uit gaat.
  2. U kunt een account aanmaken en uw gegevens uploaden naar onze CV-database. U wordt daardoor ‘zichtbaar’ voor de organisaties en uw CV wordt bij vacatures automatisch gematcht.

Bent u op zoek naar een uitdagende vacature in de regio? Maak een profiel met CV aan en wordt zichtbaar voor de aangesloten organisaties.