Wie zijn wij?

Vanuit ons nieuwe kantoorgebouw in het centrum van Son en Breugel werken wij met 80 collega’s aan onze lokale opgaven op het gebied van klimaat, energie en verduurzaming, welzijn, wonen en zorg, veiligheid en mobiliteit. 

Als organisatie zijn we ons aan het heroriënteren op onze rol en positie in de samenleving, de gewenste organisatiestructuur en wat onze medewerkers nodig hebben om in hun rol te groeien. Een mooi ontwikkelproject dat we, in co-creatie met medewerkers zelf, vormgeven. Binnen onze organisatie hebben wij korte communicatielijnen en een goede en open werksfeer. 
Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, eigenaarschap, daadkracht, saamhorigheid en denken in mogelijkheden. 

Ons dorp

Ons groene dorp Son en Breugel telt bijna 16.000 inwoners en biedt werkgelegenheid aan meer dan 10.000 mensen onder andere op het moderne industriepark Ekkersrijt.

Samenwerking

Sinds 2014 werken wij intensief samen met de gemeenten Nuenen en Geldrop-Mierlo. We delen de ambitie om als nauw samenwerkende, maar zelfstandige gemeenten, inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties kwalitatief hoogwaardige dienstverlening te blijven bieden. De bedrijfsvoering is gezamenlijk georganiseerd in de Dienst Dommelvallei.

Blijf op de hoogte van vacatures

Schrijf u in op Werken in Zuidoost-Brabant en ontvang een mail zodra wij een vacatures naar uw wens hebben. Ook kunt u een account aanmaken en uw cv uploaden. Zodra er een match is met een vacatures ontvangt u bericht.

Open sollicitaties

Open sollicitatie kunt u mailen naar: sollicitaties@dienstdommelvallei.nl.

Heeft u gevonden wat u zocht?