Direct regelen

Wat is het?

Afvalkalender

Alle actuele ophaaldatums staan in DeAfvalApp. Daarin vindt u ook alle informatie over de inzameling en alle verschillende soorten afvalstromen. Deze app is te raadplegen met computer, smartphone en tablet. Download hem gratis.

Hoe werkt het?

Afval niet opgehaald

Neem contact op voor:

  • Groene en grijze container: Baetsen 0880 - 233 200
  • Plastic, metaal drankkartons (PMD): Baetsen 0880 - 233 200
  • Papier: Baetsen 0880 - 233 200

Let er op dat uw afval voor 7.30 uur aan de weg staat. Het is niet toegestaan om het afval voor 22.00 uur voorafgaand aan de ophaaldag aan de weg aan te bieden.

PMD plastic zakken

U kunt PMD-zakken, kroonringen, luierzakken en Ja/Nee-stickers ophalen in het Combigebouw van Wijkbeheer en Brandweer, Rooijseweg 1, iedere maandag en vrijdag van 9.00 uur tot 11.00 uur. U kunt aanbellen aan de voorzijde van het gebouw (aan de kant van de fietsenstalling / Ovatonde).  Het is tijdelijk niet mogelijk om bij de publieksbalie deze zaken op te halen.  

Textiel

U kunt textiel naar de textielcontainers brengen die opgesteld staan op het 17 Septemberplein, Van Gentlaan, Brabantlaan en op de Milieustraat 

Meer informatie over het aanbieden van textiel vindt u in DeAfvalApp

Stoma-, dialyse- en incontinentiemateriaal

Voor mensen die met stoma, dialyse of incontinentie te maken hebben, zijn er afwijkende spelregels. Kijk op de DeAfvalApp wat de mogelijkheden zijn.